Randstadjurist.nl - Schadecheck - Letselschade - Materiele schade - MVO

Werkwijze

De werkwijze van Randstadjurist

Bij Randstadjurist krijgt u een vaste letselschadejurist. Van het begin tot het einde van de zaak. Alles wordt voor u geregeld. Zo heeft u geen last van lange wachttijden, keuzemenu’s of ingewikkelde brieven.

1

Ongeval

U loopt letsel op na een ongeval en benadert ons met uw situatie.

1

2

Kennismaking

We nemen contact met u op en bespreken uw situatie. In het eerste telefonisch gesprek kunnen wij al vrij snel bepalen of u recht heeft op een vergoeding. Als dat het geval is maken we graag persoonlijk kennis. Een jurist van Randstadjurist komt bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

2

3

Aansprakelijkheid

We onderzoeken de aansprakelijkheid van het ongeval. Wanneer wij definitief beoordelen dat de tegenpartij verantwoordelijk is, stellen we deze aansprakelijk voor de schade.

3

4

Schade inventariseren

De schade die u lijdt wordt door ons bijgehouden in een schadestaat. Daarnaast vragen we in deze fase een voorschot aan, zodat u niets uit eigen zak hoeft te betalen.

4

5

Herstel afwachten

We bellen u regelmatig om te vragen hoe het met u gaat. We verzamelen medische gegevens en als het nodig is vragen we advies aan onze eigen medisch adviseur.

5

6

Noodzakelijke hulp

Door het letsel zijn er misschien praktische zaken die u niet meer kunt. Misschien ontstaan er problemen op uw bedrijf. Wij schakelen op tijd deskundigen in om u te helpen, ook dit is geheel kosteloos.

6

7

Helemaal hersteld?

Onze letselschadejurist zal het beoogde eindbedrag opstellen en deze aan u voorleggen, bij akkoord regelen wij de zaak met de tegenpartij af. U ontvangt dan ook de slotbetaling.

7

8

Niet volledig hersteld?

Bij blijvende klachten zorgen wij voor medische deskundigen die de klachten en de risico’s voor de toekomst onder de loep nemen. Ook stellen wij de toekomstige schade vast. Ook deze kosten zijn voor de tegenpartij.

8

9

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zodra de zaak is afgewikkeld, beoordeelt een expert de oorzaak van het ongeval en schrijft een geanonimiseerd advies aan de betrokken instantie. Zo bekijken we of ongevallen zoals de uwe in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wel zo’n prettige gedachte.

9

10

Nazorg

Onze jurist neemt indien gewenst nog even contact op om te vragen hoe het met u gaat. Ook kunt u ons altijd bereiken voor vragen zelfs nadat de zaak afgewikkeld is.

10

Wat maakt ons uniek!

Onze unieke en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij altijd streven naar een zo hoog mogelijke vergoeding voor onze cliënten. En blijven altijd met u in contact gedurende het proces. Bij ons bent u namelijk geen nummer. Zelfs na het afwikkelen van de zaak staan we u graag te woord als u nog vragen heeft.

Onze aanpak is transparant en helder, wij houden u te allen tijden op de hoogte van de voortgang van uw zaak en geven inzicht in de te verwachten schadevergoeding. En waar het voor een ander letselschadebureau te moeilijk wordt, gaan wij door totdat u maximaal bent gecompenseerd.

Schadevergoeding formulier

U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden
U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden
U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden

Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.

Stefan

Stefan

Wij reageren gewoonlijk binnen 1 uur

I will be back soon

Stefan
Welkom bij Randstadjurist. Heeft u vragen over letselschade? Klik hieronder om mij via Whatsapp een bericht te sturen. Of bel ons direct. Je krijgt vrijblijvend advies, geheel kosteloos!
chat Direct contact