Randstadjurist.nl - Schadecheck - Letselschade - Materiele schade - MVO

Letselschade

Letselschade of materiële schade

Letselschade kan ontstaan in verschillende situaties, zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en ongevallen in de openbare ruimte. Als u bijvoorbeeld betrokken bent bij een verkeersongeval, zoals een aanrijding tussen auto’s of een aanrijding tussen een voertuig en een voetganger, kan dit leiden tot letselschade. Doe de check om te bepalen of u recht heeft op een vergoeding!

Randstadjurist.nl - Schadecheck - Letselschade - Materiele schade - MVO

Ook op het werk, zoals in fabrieken, bouwplaatsen of kantoren, kunnen ongelukken voorkomen. Hier kan letselschade ontstaan door bijvoorbeeld onveilige werkomstandigheden of foutief ingestelde machines.

Ook kunnen er ongevallen in de openbare ruimte voorkomen, bijvoorbeeld door een omhoog stekende tegel of een te laag hangend verkeersbord waar u zich bijvoorbeeld aan kunt stoten.

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen als u letselschade heeft opgelopen, om de kans op een succesvolle vergoeding te vergroten. Wij staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van een vergoeding en het regelen van de verdere afwikkeling van uw letselschade geval. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Verkeersongeval

U bent betrokken geweest bij een verkeersongeval. Een heftige ervaring, zeker als u bij het verkeersongeval gewond bent geraakt. En als gevolg hiervan lijdt u ook nog eens letselschade. Gelukkig kunnen wij deze kosteloos voor u verhalen.

Heeft u vragen of wilt u een kosteloos letselschade advies van onze letselschade juristen? Bel ons gerust via 010 304 6161 of stuur ons een (whatsapp) bericht op 0647433448 voor al uw vragen over letselschade. We helpen u graag.

Na een verkeersongeval komt er veel op u af. Opeens moet u van alles regelen, dit terwijl u nekklachten, hoofdpijnklachten, een whiplash of ander (ernstig) letsel heeft. En maakt u ook nog eens kosten. Dan is het fijn als u hulp kunt krijgen bij het regelen van uw schade. Zodat u zich kunt bezighouden met uw herstel!

Wij weten maar al te goed hoe vervelend een ongeval met letsel kan zijn. Daarom nemen wij de financiële zorgen graag voor u uit handen. Wel hebben wij informatie van u nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen:

• Een ingevuld aanrijdingsformulier
• Contactgegevens van de aansprakelijke partij
• Het kenteken van uw motorvoertuig en/ of dat van de aansprakelijke partij
• Bij een fietsongeluk, een duidelijke foto van uw fiets
• Namen van eventuele getuigen
• Bij een eenzijdig ongeval ook de polis van de schade- inzittendenverzekering.

Met deze gegevens kunnen wij direct voor u aan de slag. Heeft u dus een verkeersongeval gehad? Bel ons of stuur een (Whatsapp) bericht. Wij gaan direct voor u aan de slag, natuurlijk geheel kosteloos!

Bedrijfsongeval

Ongevallen op de werkvloer zijn helaas nog altijd aan de orde van de dag. Of u nu een medewerker in loondienst bent, een ZZP’er of tijdelijk in dienst via bijvoorbeeld het uitzendbureau of als stagiair, een bedrijfsongeval meemaken is erg vervelend. Of het nu gaat om valgevaar van hoogte, het werken met zware machines of het hanteren van gevaarlijke materialen, de kans op ongelukken is aanwezig. En als gevolg van een bedrijfsongeval kan een slachtoffer te maken krijgen met lichamelijke verwondingen, inkomensverlies en hoge medische kosten.

Wanneer een bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden, denken medewerkers dat het vaak alleen hun eigen schuld is. Maar vaak zit er meer aan vast. Heeft de werkgever bijvoorbeeld wel voldaan aan de zorgplicht? Zijn de locatie en materialen veilig genoeg? Zijn de veiligheidsinstructies voldoende nageleefd? Kortom, is voldaan aan de juiste wet- en regelgeving? Dit is belangrijk om de aansprakelijkheid van het ongeval en de schadeclaim te kunnen beoordelen.

Als letselschadebureau willen wij slachtoffers van bedrijfsongevallen helpen om recht te doen aan de schade die zij hebben opgelopen. Wij geloven dat slachtoffers de steun en ondersteuning verdienen die nodig is om hun leven weer op de rails te krijgen en te streven naar een rechtvaardige vergoeding. Ons team van ervaren letselschadejuristen zet zich in om slachtoffers door het proces te begeleiden en te helpen om een passende schadevergoeding te claimen.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij de afhandeling van uw bedrijfsongeval. Wij staan klaar om u kosteloos te ondersteunen en te adviseren.

Overige ongevallen

Behalve letsel door een verkeers- of bedrijfsongeval, kunt u helaas ook letsel ervaren door een ongeval in de openbare ruimte. Dit is voor de meeste mensen nog een grote onbekende. Immers, ‘had ik niet beter moeten opletten voordat ik struikelde over die stoeptegel?’. Of ‘Tja, ik had niet onder die tak moeten lopen.’

Uw gemeente heeft een zorgplicht om ervoor te zorgen dat de openbare ruimte veilig is. Als een burger letselschade lijdt door bijvoorbeeld een onveilig wegdek, dan is de gemeente in principe aansprakelijk. U kunt in dat geval dus uw letselschade verhalen op de gemeente. In artikel 6:174 van het Burgerlijk Wetboek staat dat de wegbeheerder aansprakelijk is voor schade als gevolg van een gebrekkige toestand van de weg. In de wet is geregeld dat gemeenten en andere wegbeheerders, zoals provincies en waterschappen, verantwoordelijkheid dragen voor de staat van hun wegen en (fiets) paden.

In vele gevallen wel. Wanneer de weg slecht onderhouden is, vormt deze een gevaar en risico voor de weggebruiker. Stel u valt bij het wandelen over een scheve stoeptegel of u heeft schade opgelopen aan uw auto door een te hoge verkeersdrempel. Dan kunt u in deze gevallen recht hebben op een schadevergoeding.

Voorbeeld: In 2006 viel een vrouw over een putdeksel die drie centimeter boven het straatwerk uitstak. Helaas heeft mevrouw door de val letsel opgelopen en schade aan haar kleding. Ze stelde de gemeente aansprakelijk. Ze vorderde bij de rechtbank schadevergoeding voor de kosten die ze heeft moeten maken als gevolg van de val. Haar kleding, kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten en ook smartengeld heeft ze als schadevergoeding ontvangen.

Bent u gevallen? Gelooft u niet dat het (alleen) uw fout was, maar was de openbare ruimte in uw ogen niet veilig genoeg? Neem contact met ons op zodat we uw situatie met u kunnen bespreken. Natuurlijk, geheel kosteloos!

Materiële schade

Heeft u schade aan uw eigendom bij bijvoorbeeld een verkeers-, bedrijfsongeval? Dan nemen we ook die schade mee in onze schadeclaim. Is er sprake van materiële schade door toedoen van de gemeente? Dan helpen we om ook deze schade vergoed te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: schade door een slecht wegdek, een pas geverfde bank in het park of een omgevallen boom. Hierdoor heeft u mogelijk schade aan uw kleding, uw auto, fiets of andere eigendommen.

Soms heeft u door het ongeval niet alleen materiële schade, maar is er ook sprake van immateriële schade zoals lichamelijke- of mentale klachten zoals pijn, verdriet, depressie of angst-/paniekaanvallen. Of misschien wel een verminderde levenslust door het ongeval.

Wanneer er sprake is van letselschade en u moet kosten maken als gevolg van het ongeval, te denken aan gemiste inkomen omdat u niet meer (goed) kan functioneren, medische kosten, reiskosten of kosten voor huishoudelijke hulp, neem dan in ieder geval contact met ons op. Wij staan u kosteloos bij en zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Randstadjurist.nl - Schadecheck - Letselschade - Materiele schade - MVO

Schadevergoeding formulier

U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden
U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden
U heeft als het goed is geen recht op een schadevergoeding, neemt u alsnog contact met ons op voor eventuele mogelijkheden

Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.

Stefan

Stefan

Wij reageren gewoonlijk binnen 1 uur

I will be back soon

Stefan
Welkom bij Randstadjurist. Heeft u vragen over letselschade? Klik hieronder om mij via Whatsapp een bericht te sturen. Of bel ons direct. Je krijgt vrijblijvend advies, geheel kosteloos!
chat Direct contact